mandag 29. oktober 2012

Tiddelibom!

Hallo!

Jeg heter Jenny og ved siden av meg sitter Jo Inge, og i dag bestemte vi oss for å lage blogg.
Dette er oss:
(Vi går ikke alltid med lue)(Åjoda)

Vi går på Elverum Folkehøgskole (eller er det skule?), som ligger i Elverum, så klart. (Forøvrig ikke så klart som man skal ha det til, for det fins en folkehøgskole som heter Trøndertun selv om det ikke er noen by som heter Trøndertun, så det kunne jo vært et tilfeldig navn som ikke hadde sammenheng med småbyen i Hedmark med en ugle på byvåpenet. Det  kunne jo vært at skolen hadde elleve rom og en med dysleksi fikk i oppgave å registrere den i  folkehegskuleregisteret eller noe.)

Vi ble totally venner på folkehøgskoletur i London, på hjemreisen, da Jo Inge oppdaget at Jenny hadde Fleet Foxes-T-skjorte på seg. Dette var morsomt, for Jenny hadde gått med samme T-skjorte nesten hele uka.

(Shirt in question:
Jennys kjæreste har forresten helt lik T-skjorte, så de må passe på å ikke bruke dem samtidig, selv om det tross alt hadde vært kleinere hvis det var like grilldresser.)

Jo Inge ble ganske glad da han så t-skjorta, for hans fantastiske band Koldbrann spiller ikke særlig mye Fleet Foxes. Jenny ble også veldig glad for at Jo Inge likte Fleet Foxes, fordi det er tross alt alltid morsomt å møte folk som hører på bra musikk.

Og Fleet Foxes er bra musikk.

Dessuten er Doctor Who en veldig veldig veldig fantastisk tv-serie livsstil.

I går kveld begynte det å snø, og i dag da vi sto opp var verden helt hvit, bortsett fra skolen vår som alltid er rød. (Noen ganger har den gule prikker også, men kun når jeg har smurt klorin i øynene mine -J.I.) Det resulterte i at Jo Inge så sånn ut:


og Jenny så sånn ut:


Vi bestemte oss for å lage snømann, men snøen var ikke kram nok. Derfor ble dette resultatet:

EXTERMINATE ALL LIFE FORMS EXTERMINATE EXTERMINATE

Så vi løp og gjemte oss.

Nå er det snart middag! Wohooo!

Ha det bra, da.

2 kommentarer: